I-a tăiat capul cu drujba unui consătean în ziua de Crăciun și...

I-a tăiat capul cu drujba unui consătean în ziua de Crăciun și a dispărut. Dacă îl vezi, sună la 112 UPDATE A fost capturat

0
DISTRIBUIȚI
Foto: jurnaldecraiova.ro

Un bărbat în vârstă de 57 de ani, din comuna Călărași, județul Dolj, a fost ucis, de Crăciun, de un tânăr cu care a consumat alcool. Agresorul a fugit după comiterea faptei și este căutat de polițiști.

Potrivit Poliției Dolj, bărbatul de 57 de ani a fost găsit mort în locuința sa din comuna Călărași, în domineața de Crăciun, de o vecină, în vârstă de 50 de ani, care a sunat la 112.

Întrucât au rezultat indicii privind săvârșirea infracțiunii de omor, cercetările au fost preliate de un procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj și de polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale și Serviciului Criminalistic Dolj.

„În fapt, în cursul nopții de 24/25 decembrie a.c., bărbatul de 57 de ani, împreună cu alți doi bărbați, din aceeași localitate, au consumat băuturi alcoolice la locuința victimei, iar la un moment dat, unul dintre cei doi bărbati, în vârsta de 25 de ani, i-ar fi aplicat mai multe lovituri victimei, cu corpuri dure și cu un obiect tăietor-despicător, care i-ar fi provocat decesul.


Cadavrul bărbatului a fost transportat la morgă, în vederea efectuării necropsiei”, spun polițiștii doljeni, care au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor calificat.

După comiterea faptei, tânărul de 25 de ani a fugit într-o direcție necunoscută și se fac cercetări pentru prinderea acestuia.

UPDATE Polițiști și jandarmii din Dolj l-au prins, luni, pe un câmp din extravilanul comunei Călărași, pe cel bănuit de comiterea infracțiunii de omor calificat în ziua de Crăciun, potrivit IPJ Dolj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.