Tânăr acuzat că și-a ucis mătușa nevăzătoare pentru a-i fura banii, apoi...

Tânăr acuzat că și-a ucis mătușa nevăzătoare pentru a-i fura banii, apoi a violat-o

0
DISTRIBUIȚI

Un tânăr în vârstă de 17 ani, din mediaș, județul Sibiu, este acuzat că și-a ucis mătușa, în vârstă de 35 de ani, nevăzătoare, pentru a-i fura banii. După ce a omorât-o, tânărul ar fi întreținut raporturi sexuale cu victima. Cel care a descoperit crima după o săptămână a fost tatăl băiatului.

Prim-procurorul adjunct al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, Mihaela Ruginosu, spune că joi a fost dispusă reținerea adolescentului în vârstă de 17 ani din Mediaş, județul Sibiu, acuzat de săvârşirea infracţiunii de omor.

Primele date arată că tânărul, care locuia împreună cu mătușa sa nevăzătoare, în vârstă de 35 de ani, într-un apartament din Mediaș, a decis, în 6 decembrie, să o omoare pentru a-i putea fura banii.

„În jurul orelor 22:00 – 23:00 a înjunghiat-o pe aceasta cu un cuțit în zona gâtului în timp ce dormea şi i-a aplicat mai multe lovituri în cap cu un obiect din fier, urmare a loviturilor primite victima decedând.


Imediat după aplicarea loviturilor inculpatul a întreținut cu victima decedată un raport sexual normal. A sustras apoi banii pe care victima îi deţinea şi tototdată, în zilele următoare a folosit fără drept cardul bancar al acesteia”, spune prim-procurorul adjunct.

Tatăl tânărului a fost cel care a descoperit crima după aproximativ o săptămână de la săvârşirea ei şi a anunţat Poliția.

Tânărul acuzat de omor calificat, furt, profanare de cadavre, efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos și acces ilegal la un sistem informatic a fost reținut, joi, iaar procurorii vor sesiza judecătorul de drepturi şi libertăţi cu propunere de arestare preventivă a inculpatului pe o durată de 30 de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.