Tranzacție importantă pe piața sălilor de fitness din Timișoara. Cine a preluat...

Tranzacție importantă pe piața sălilor de fitness din Timișoara. Cine a preluat cluburile Nextfit

0
DISTRIBUIȚI

Anunț surpriză în această dimineață –  Vectr Fitness, parte a African Industries Group și acționar majoritar al World Class România, a făcut publică achiziția NEXTFITNESS & WELLNESS SRL (cluburile NEXTFIT din Timișoara și Dumbravița) și încorporarea acesteia în structura Vectr Fitness.

„Suntem foarte optimiști în ceea ce privește creșterea industriei de health & fitness din România. Oferind mai mult acces românilor la aceste servicii, putem avea un impact pozitiv major asupra sănătății populației și, în cele din urmă, asupra sănătății economiei românești.

Achiziția NextFitness este în conformitate cu strategia noastră de a crește numărul de cluburi de health & fitness cu facilități și servicii de înaltă calitate, din România.” spune Kent Orrgren, CEO World Class și Reprezentant pentru Vectr Fitness S.R.L.

Cele două cluburi NextFit situate în Timișoara și Dumbravița oferă condiții profesioniste de antrenament, cu echipamente de fitness și cardio de ultimă generație de la Technogym și o echipă puternică de experți în fitness, antrenori personali și instructori specializați de group fitness.

Echipa de management NextFit care va fi condusă de Răzvan Irimescu, își va continua activitatea.


Cluburile vor funcționa sub același brand ca și până acum, iar programul cluburilor va rămâne neschimbat, urmând ca în 2023 să fie asimilate în rețeaua World Class.

Mai mult, toți membrii existenți și viitori ai cluburilor de health & fitness NextFit se vor bucura de același nivel de calitate a serviciilor cu care au fost obișnuiți până acum. Ca beneficiu suplimentar, pentru că vor deveni parte a comunității #BeHealthy, membrii NextFit vor avea posibilitatea de a folosi și facilitățile și serviciile World Class Timișoara. Totodată, membrii World Class vor avea acces nelimitat la cele două cluburi NextFit din Timișoara și Dumbravița.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.