Trei morţi în urma unui atac armat în zona centrală a Parisului....

Trei morţi în urma unui atac armat în zona centrală a Parisului. Kurzii s-au încăierat cu poliția pe străzi, după incident

0
DISTRIBUIȚI

Cel puţin trei persoane au fost ucise, iar altele au fost rănite într-un atac armat comis vineri în Paris, conform unui bilanţ raportat de autorităţi, iar la centrele etnicilor kurzi au fost aplicate măsuri suplimentare de securitate.

Incidentul armat a avut loc la Centrul cultural kurd „Ahmet kaya” din zona Enghien, în Arondismentul 10 al capitalei Franţei.

Presupusul autor al atacului, un individ în vârstă de 69 de ani care a fost condamnat în trecut pentru două tentative de asainat, a fost plasat în arest preventiv pentru asasinate şi tentative de asasinare.


Suspectul fusese eliberat din închisoare pe 12 decembrie şi se afla sub control judiciar, potrivit postului BFMTV.

Noul bilanţ este de trei morţi şi trei răniţi, conform cotidianului Le Figaro. Autorul atacului este în spital, după ce a fost rănit în confruntările cu forţele de ordine.

Măsurile de securitate au fost suplimentate la centrele etnicilor kurzi din Paris, iar autorităţile încearcă să afle motivul atacului.

Parchetul antiterorist din Paris aşteaptă audierea suspectului pentru a putea stabili dacă acest caz intră în competenţa sa.

După incidentul armat, mulțimea strânsă s-a încăierat cu forțele de ordine, kurzii acuzând poliția că nu a acționat corespunzător pentru a opri individul înarmat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.