Turneu memorial de fotbal dedicat eroilor Revoluţiei din 1989, organizat în SUA...

Turneu memorial de fotbal dedicat eroilor Revoluţiei din 1989, organizat în SUA de suporterii lui Poli şi Ripensia

0
DISTRIBUIȚI

”Azi în Timişoara, mâine-n toată țara – Eroii nu mor niciodată” îşi are astăzi prima ediţie, în California. Câţiva români plecaţi pe coasta de vest a Statelor Unite şi totodată suporteri ai echipelor de fotbal de pe Bega îşi dau întâlnire pentru un eveniment fotbalistic prin care marchează evenimentele care le-au schimbat inclusiv lor soarta în urmă cu 33 de ani la Timişoara.

Turneul inedit are loc la Garden Park Elementary, Garden Grove, Orange County, şi începe azi la ora 10.00 ora locală (20.00 ora României).


După un moment simbolic, tăierea stemei vechi din drapel şi după un minut de reculegere, primul meci al zilei se va desfăşura între suporterii care reprezintă Ripensia Timişoara & invitații lor vs. suporterii locali ai echipei Politehnica Timișoara & invitații.

„Acest prim meci va conta pentru trofeul Timişoara Revolution Memorial, dedicat eroilor martiri din Timişoara, primul oraş din patria-mamă care a ieşit în stradă în decembrie 1989. Al doilea meci al zilei se va desfăşura între echipa învinsă în primul meci şi o selecționată locală a românilor din zona San Diego. Al treilea şi ultimul meci al zilei le va avea la start pe câştigătoarea primului meci şi selecționata din San Diego”, se arată pe pagina evenimentului.

Rezultatele finale (din timpul regulamentar de joc, 30 minute repriza) vor conta pentru clasamentul final, pe puncte, cu 3 la victorie, 1 la egal şi 0 la înfrângere. Trofeul care se va acorda la final câştigătoarei turneului este dedicat eroilor martiri din ’89 din întreaga țară.

Evenimentul este organizat de către Narcis Drăgan (suporter Politehnica), Claudiu Petrea şi Marius Tomescu (suporter Ripensia), fani români stabiliţi în SUA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.