Un bărbat din Banat a introdus ilegal un pistol în ţară

Un bărbat din Banat a introdus ilegal un pistol în ţară

0
DISTRIBUIȚI

Poliţiştii din judeţul Caraş-Severin sunt ocupaţi şi în perioada sărbătorilor. În ultimele patru zile aceştia au avut 67 de acţiuni şi controale. Printre acestea numărându-se şi cazul unui bărbat care a introdus ilegal o armă în ţară.

Pentru menținerea ordinii și liniștii publice, în perioada 23-26 decembrie, polițiștii cărăşeni au desfășurat 67 de acțiuni și controale, în urma cărora au fost aplicate 359 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 112.000 de lei

În urma abaterilor constatate la regimul rutier, au fost reținute 28 de permise de conducere și au fost retrase 9 certificate de înmatriculare.


De asemenea, prin Sistemul Național Unic de Apeluri de Urgență 112 au fost primite 213 solicitări, la care polițiștii au intervenit cu operativitate.

Totodată, au fost înregistrate 42 de infracțiuni, dintre care 13 infracțiuni contra persoanei, 15 contra patrimoniului, 5 infracțiuni la regimul circulației rutiere și 9 alte tipuri de infracțiuni. Din acestea exemplificăm:

Săptămâna trecută, polițiști de la Serviciul Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase au depistat un bărbat din Caraș-Severin, bănuit că în cursul acestei luni, ar fi achiziționat din străinătate și introdus ilegal în țară o armă neletală scurtă, supusă autorizării și 50 de cartușe cu gaz, calibrul 8 mm.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și al munițiilor și contrabandă calificată, iar arma și cantitatea de muniție au fost ridicate de polițiști în vederea continuării cercetărilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.