Un bărbat a încercat să intre în România cu 80.000 de euro...

Un bărbat a încercat să intre în România cu 80.000 de euro ascunși în șosete. Ce mai avea la el

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-2073867090">

Un bărbat cu cetățenie română și din Republica Moldova, în vârstă de 44 de ani, a încercat să intre în România cu 80.000 de euro ascunși în șosete.

În noaptea de miercuri spre joi, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa s-a prezentat pentru a intra în ţară un bărbat cu cetățenie română și Republica Moldova, în vârstă de 44 de ani, pasager într-un microbuz cu destinația Brașov.

La control s-a descoperit asupra bărbatului suma de 80.000 de euro, nedeclarată și ascunsă în șosete, precum și cantitatea de 70 de pachete de țigări cu timbre de acciză Republica Moldova, ascunse pe corp și în șosete.

Valuta a fost reţinută pe o perioadă de 30 de zile pentru ca proprietarul banilor să poată face dovada proprietății acestora, precum și a bunurilor accizabile descoperite şi sancţionarea contravenţională a bărbatului cu amendă în valoare de 5.000 lei, informează Poliția de Frontieră.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.