Un celebru interlop din Timișoara, spărgător de lux, trimis în judecată pentru...

Un celebru interlop din Timișoara, spărgător de lux, trimis în judecată pentru trafic de cocaină

0
DISTRIBUIȚI

Unul dintre cei mai cunoscuți interlopi din Timișoara a fost trimis în judecată, recent, de DIICOT pentru trafic de cocaină. Gabriel Drăgan, un cunoscut hot din gruparea spărgătorilor de lux, este acuzat de comiterea a patru infracțiuni de trafic de droguri de mare risc și a opt infracțiuni de deținere în vederea consumului propriu de droguri de mare risc.

Drăgan era unul dintre cei care a participat la sesiunile de fumat cocaină la bong în  vulcanizare de pe strada Demetriade care era administrată, la acel moment,  de Augustin Dașcă zis ”Piticu”.


De altfel, ”Piticu” și alți participanți și-au recunoscut faptele după ce au fost puși în fața probelor zdrobitoare, anchetatorii instalând camere de supraveghere în incinta  vulcanizarii, aceștia fiind deja condamnați. Drăgan a fost filmat în timp ce se declara nemulțumit de calitatea cocainei și a fost trimis de ceilalți prieteni să cumpere droguri de la un alt dealer. Hoțul a revenit cu cocaină, a preparat-o și a împărțit-o cu ceilailați parteneri de consumatori din încăpere. Acest episod s-a repetat de mai multe ori. În timpul anchetei, Gabriel Drăgan și-a recunoscut faptele.

Gabriel Drăgan a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel Timișoara, în 2021, într-un dosar a fost trimis în judecată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad alături de alți spărgători pentru constituire sau aderare la un grup infracțional organizat, furt calificat și tentativă de furt calificat. Aceștia au fot acuzați că au spart sediile mai multor firme și locuințe din Timiș, Arad și Hunedoara de unde au plecat cu importante sume de bani, prejudiciul fiind de 472.674,65 lei. Drăgan a primit o pedeapsă de cinci ani, o lună și 20 de zile de închisoare, dar a plecat din țară înainte de pronunțarea sentinței definitive. A fost capturat în Germania și apoi extrădat, fiind acum în penitenciar.

Dosarul de trafic de cocaină urmează să fie judecat de Tribunalul Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.