Un tânăr și-a lovit bunicul, i-a distrus mașina și i-a spart geamurile...

Un tânăr și-a lovit bunicul, i-a distrus mașina și i-a spart geamurile casei

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-2049181752">

Un tânăr de 29 de ani din Arad și-a lovit bunicul, i-a distrus mașina și, cu o bucată de fier, a spart geamurile casei.

Vineri seară, jandarmii arădeni au fost solicitați să intervină pentru aplanarea unui conflict între nepot și bunicul său.

Jandarmii au constatat că este vorba despre un tânăr de 29 de ani care, după ce și-a lovit bunicul, i-a distrus mașina și, cu o bucată de fier, a spart geamurile casei.

Tânărul era extrem de agitat, afirmând că, pe fondul consumului de alcool, s-a dus la bunicul său, un bărbat în vârstă de 60 de ani, și din cauza unor neînțelegeri l-a lovit pe acesta, apoi a rupt oglinzile mașinii și a spart parbrizul și geamurile autovehiculului, dar și ale casei.

Tânărul avea răni pe față și la mâna, declarând că a spart geamurile mașinii cu pumnul, iar atunci când l-a lovit pe bunicul său s-a dezechilibrat și a căzut, lovindu-se cu capul de bordură.

Jandarmii au cerut intervenția echipajului medical, care au acordat îngrijiri celor două persoane.

Pe numele tânărului de 29 de ani jandarmii arădeni au întocmit actele de sesizare pentru infracțiunile de distrugere, respectiv loviri și alte violențe, acestea fiind predate organelor abilitate în vederea continuării cercetărilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.