29 de jucători, majoritatea foarte tineri, la reunirea Ripensiei. Noutăţile roş-galbenilor

29 de jucători, majoritatea foarte tineri, la reunirea Ripensiei. Noutăţile roş-galbenilor

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Ripensia UVT / Facebook

Ripensia s-a reunit azi la arena „Electrica” pentru abordarea părţii a doua a sezonului de Liga 2. Roş-galbenii, aflaţi doar pe locul 16 în Liga 2, mizează mai mult pe tineri din propria pepinieră în perioada următoare. La primul antrenament al anului prezentându-se şi numeroşi jucători promovaţi din academia proprie.

De la prima şedinţă de pregătire a lipsit, motivat, sârbul Nenad Lalic, fundaşul sârb fiind accidentat şi e aşteptat să revină pe teren în luna martie. Reamintim că până acum roş-galbenii au oficializat opt plecări. La noutăţi, pe lângă Caius Lungu, revenit după ce ultima dată a activat în „C” la Pobeda Start Bîşnov, sub comanda lui Iulian Munteanu a revenit şi Adrian Bain, de la CSC Dumbrăviţa.


Fundaşul a avut doar două prezenţe la alb-verzi în toamnă. Se mai pregătesc de azi cu echipa de la Gara Mică şi fundașul David Bălace (Pobeda Star Bîsnov), dar și atacantul Patrick Pașcalău (CSC Dumbrăvița), care începuse pregătirea de iarnă cu Politehnica. În rest roş-galbenii au avut azi numeroase nume din Academia Ripensia.

Primul amical al iernii pentru „Ripi” va fi pe 28 ianuarie, cu Timişul Şag.

Lotul prezent la reunire

Portari:

Paul Toroc, Marian Brașoveanu, Alessandro Lăpădat, David Flonta, Raul Haiduc

Fundași:

Claudiu Zamfirescu, Lucas Baeram, Denis Țieranu, Rareș Butnărașu, Timotei Candreanu, Cosmin Gladun, Caius Lungu, Radu Ciurel

Mijlocași:

Gabriel Stoi, Alexandru Micșa, Răzvan Morariu, Raul Vidrăsan, Denis Zaharia, Valentin Ardeiu, Ianis Mihart, Robert Stoica, David Ciurel, Nicolae Sofran, Remus Bobocea, Denis Huciu, Răzvan Siuiu

Atacanți:

Cristian Gavra, Ovidiu Agapie, Cristian Zetu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.