Accident grav pe DN 6, în Timiș, cu două TIR-uri și un...

Accident grav pe DN 6, în Timiș, cu două TIR-uri și un autoturism. UPDATE O victimă a decedat

0
DISTRIBUIȚI

Un accident în care au fost implicate două TIR-uri și un autoturism a avut loc vineri pe DN 6, în județul Timiș. Două persoane au rămas încarcerate.

Potrivit Centrului Infotrafic, accidentul a avut loc pe DN6 Caransebeș – Lugoj, în apropierea localității Găvojdia, județul Timiș.

În accident au fost implicate două autotrenuri și un autoturism.

ISU Timiș anunță că, în urma impactului, o femeie şi un bărbat din autoturism au au rămas încarcerați.

Victimele au fost extrase de urgență și predate echipajelor medicale.


O victimă este conștientă, iar cealaltă este în stop cardio respirator. Personalul medical îi efectuează manevre de resuscitare.

Șoferul unui autotren a fost evaluat medical la fața locului, celălalt șofer nu a necesitat îngrijiri medicale.

Circulația în zonă este întreruptă în ambele direcții.

UPDATE Unul dintre şoferi, un bărbat de 63 de ani, conducea autoturismul pe DN 6 dinspre Caransebeș spre Lugoj, iar la un moment dat a pătruns pe sensul opus de mers și a intrat în coliziune cu un tir condus de un bărbat în vârstă de 44 de ani. În urma impactului, tirul a ieșit în afara părții carosabile iar autoturismul a fost proiectat într-un alt tir care se deplasa în spatele autoturismului, arată IPJ Timiş.

Conducătorul auto, soția sa în vârstă de 60 de ani și conducătorul tirului, în vârstă de 44 de ani, au fost răniți și transportați la spital. Primului i s-au efectuat manevre de resuscitare la fata locului, după care a fost transportat la spitalul din Lugoj, unde a decedat. Şoferul tirului se află de asemenea la acelaşi spital.

Polițiștii urmează sa stabilească cauzele și împrejurările producerii accidentului. A fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.