Accident grav pe o șosea din vestul țării. Un pieton a murit,...

Accident grav pe o șosea din vestul țării. Un pieton a murit, alte patru persoane rănite, una încarcerată

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Arhivă

Grav accident de circulație, cu două mașini și un pieton, în această seară, pe DN 58, la ieșirea din Reșița.


La fața locului s-au deplasat de urgență un echipaj de descarcerare și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Reșița, alături de două echipaje din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Caraș-Severin.

La fața locului, echipele de intervenție au găsit o victimă decedată, iar o altă persoană încarcerată în mașină. Alte două persoane, între care un copil, au nevoie de îngrijiri medicale. O a cincea persoană a fost evaluată medical la fața locului, însă a refuzat transportul la spital.

Centrul InfoTrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române a informat că „pe DN 58 Reșița – Caransebeș, la ieșire din municipiul Reșița, județul Caraș-Severin, un autoturism a acroșat un pieton, ulterior a a colizionat un alt autovehicul. În urma accidentului, pietonul a decedat, iar alte trei persoane au suferit leziuni, una dintre ele fiind încarcerată. Traficul rutier este oprit pe ambele sensuri pentru efectuarea cercetării la fața locului. Se estimează reluarea normală a circulației în 30-45 de minute”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.