Accident pe o șosea din Banat, patru persoane au ajuns la Urgențe

Accident pe o șosea din Banat, patru persoane au ajuns la Urgențe

0
DISTRIBUIȚI

Accident de circulație, astăzi, pe DN 58B, șoseaua care leagă Timișoara de Reșița. Coliziunea s-a petrecut între localitățile Colțan și Bocșa, județul Caraș-Severin.

În accident au fost implicate două autoturisme, iar patru persoane au fost rănite. La fața locului au intervenit echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Reșița, Serviciul de Ambulanță Județean și Inspectoratul de Poliție Județean Caraș-Severin.


Trei victime au fost preluate de către SAJ, iar o victimă de catre SMURD, cele patru persoane fiind transportate la Unitatea de Primiri Urgență de la Spitalul Județean din Reșița.

UPDATE „Astăzi, la ora 12:49, pe DN 58 B, la intrare în orașul Bocșa, din direcția Reșița, s-a produs un accident rutier soldat cu vătămarea corporală a unor persoane. Din primele cercetări, polițiștii au stabilit că în timp ce un bărbat de 34 de ani conducea un autoturism din direcția Reșița către Bocșa a intrat în coliziune cu un autoturism care circula din sens opus, condus de un bărbat de 40 de ani, din comuna Forotic. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto în vârstă de 40 de ani și a celor trei pasageri din celălalt autoturism, cu vârste cuprinse între 20 și 33 de ani, toți fiind transportați la spital pentru îngrijiri și investigații medicale. Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest rezultând că nu au consumat băuturi alcoolice”, a transmis IPJ Caraș-Severin.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă și continuă cercetările.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.