Accident pe o șosea din Timiș, doi bărbați au fost răniți. Ce...

Accident pe o șosea din Timiș, doi bărbați au fost răniți. Ce alcoolemie avea șoferul

0
DISTRIBUIȚI

Accident de circulație vineri seara, pe o șosea din Timiș. Un șofer beat a pierdut controlul volanului și a intrat cu mașina într-un copac, iar el și un pasager din mașină au fost răniți.

„În jurul orei 21:00, polițiștii orașului Făget au fost solicitați să intervină la un accident rutier produs pe DC 103, între localitățile Groși și Zorani, din județul Timiș.


Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat că un bărbat, în vârstă de 67 de ani, a condus un autoturism pe DC 103, dinspre localitatea Groși înspre localitatea Zorani, din județul Timiș, iar într-o curbă la dreapta a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu un copac de pe marginea drumului public. În urma impactului a rezultat rănirea conducătorului auto și a unui bărbat, în vârstă de 49 de ani, pasager în autoturism. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat”, a transmis IPJ Timiș.

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.