Adolescentă, încarcerată după ce mașina a ieșit de pe șosea

Adolescentă, încarcerată după ce mașina a ieșit de pe șosea

0
DISTRIBUIȚI

Grav accident de circulaţie la ieşirea din Sintea Mare spre Chișineu-Criș, în judeţul Arad. Un autoturism a ieşit în afara părţii carosabile şi o minoră a rămas blocată în maşină.

La faţa locului au intervenit pompierii militari din Ineu – Garda 2 Chișineu-Criș cu o autospecială cu modul pentru descarcerae și un echipaj SMURD.


În maşină se aflau două persoane. Dacă şoferul nu a necesitat îngrijiri medicale, victima în vârstă de 16 ani era conștientă, cooperantă, dar şi încarcerată în automobil.

Pompierii au acționat pentru extragerea fetei, ulterior aceasta fiind preluată de către echipajul medical SMURD. Minora a primit îngrijiri medicale la locul evenimentului și a fost transportată la spital pentru investigații medicale suplimentare.

În ziua de 28 ianuarie a.c., în jurul orei 14:09, polițiștii orașului Chișineu-Criș au fost sesizați despre un eveniment rutier.

UPDATE Conform IPJ Arad, şoferul în vârstă de 20 de ani e din Şimand şi a pierdut controlul asupra direcției de deplasare. Testarea lui cu aparatul alcooltest a indicat că acesta nu era sub influența alcoolului. Polițiștii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor care au dus la producerea accidentului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.