Angajat al Aeroportului Internaţional ”Traian Vuia” Timişoara, găsit decedat în propriul birou

Angajat al Aeroportului Internaţional ”Traian Vuia” Timişoara, găsit decedat în propriul birou

2
DISTRIBUIȚI
Foto: arhivă

Un angajat al Aeroportului „Traian Vuia” din Timișoara a fost găsit mort, în biroul său.


Evenimentul s-ar fi petrecut în urmă cu aproape o săptămână, în noaptea de sâmbătă, 21 ianuarie, spre duminică, 22 ianuarie.

Bărbatul în vârstă de 62 de ani, angajat al AIT, era IT-ist şi a fost găsit fără suflare în biroul său de la aeroport. Cel în cauză, fost angajat SRI, a lucrat şi pentru o altă firmă din cu activitate pe aeroport, efectuând astfel ore peste program. Familia este cea care a alertat reprezentanţii aeroportului şi astfel bărbatul a fost căutat şi găsit. Din primele investigaţii acesta ar fi suferit un infarct, dar deocamdată Aeroportul Internaţional Timişoara nu a comunicat nimic în legătură cu acest caz.

2 COMENTARII

  1. Daca reprezentantii aeroportului sunt asa de secretosi, pentru o onesta informare, omul se numea Iulian B. si a decedat in birou, in noaptea de 14/15 ianuarie. Dumnezeu sa il odihneasca! Altfel poate ITM ar trebui sa vada cum se platesc sau nu sporurile de noapte si mai ales cate ore (foarte multe..24,48) efectueaza agentii firmei de paza de la aeroport, iar cei de la aeroport se prefac ca nu stiu. Si la firmele de paza in general agentii fac ture de 24 sau de 48 de ore. Alo, ITM, se aude?

  2. Turerele la agentia de paza sunt 12/24 – 12/48… Sunt unii ce stau si 48 de ore la lucru fara sa plece acasa…minimul pe economie se baga pe card si orele suplimentare in mana…doar ca sa nu plateasca impozit firma de paza…si ei iau pe om undeva la 6000 de lei de la aeroport in baza contractului semnat intre firma de paza si ait…sa nu mai spun ca sunt angajati pe statul de plata a firmei de paza fosti angajati al aeroportului care sunt iesiti la pensie si presteaza servicii ptr aeroport,nu ptr firma de paza…

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.