Apa caldă și căldura, întrerupte marți pe mai multe străzi din Timișoara

Apa caldă și căldura, întrerupte marți pe mai multe străzi din Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

Societatea Colterm a anunțat că, din cauza unor lucrări la rețeaua de distribuție a curentului electric, dar și la sistemul de termoficare, furnizarea apei calde și a căldurii va fi întreruptă pe mai multe străzi.

„Având în vedere notificarea transmisă de către E-Distribuție Banat referitoare la faptul că în ziua de marți, 17 ianuarie 2023, între orele 09:00 – 17:00, sunt planificate lucrări în rețeaua de medie tensiune la PT 43A, suntem nevoiți să întrerupem furnizarea apei calde de consum și a încălzirii în perimetrul punctului termic menționat”, a transmis Colterm.

Vor fi afectați consumatorii arondați străzilor: Balta Verde, Reg.


6 Art. Grea, Mircea cel Bătrân, Deportații din Bărăgan, Martir Petre Domășneanu, Martir Spiru Blănaru și Macilor, în total un număr de 32 branșamente.

Tot marți, 17 ianuarie 2023, se întrerupe furnizarea apei calde de consum și a încălzirii, de la ora 08:00 la ora 16:00, la PT 75, în vederea executării de lucrări aferente proiectului „Retehnologizarea sistemului centralizat de termoficare din Municipiul Timișoara în vederea conformării la normele de protecția mediului privind emisiile poluante în aer și pentru creșterea eficienței în alimentarea cu căldură urbană Etapa II”.

Vor fi afectați consumatorii arondați străzilor Lalelelor nr. 7, 11, 13; Viorelelor nr. 21, 23, 25; Alexandru Miletici nr. 1, 2, 3, 4; Behelei bl. C15; Simion Bărnuțiu nr. 52, 56, 58 și 60.

„Atragem atenția că, la finalizarea lucrărilor, poate apărea fenomenul de turbiditate pentru o scurtă perioadă de timp, motiv pentru care recomandăm evitarea folosirii apei în scopuri menajere, până la limpezirea ei. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și, totodată, vă informăm că nerespectarea orelor de începere și finalizare a lucrărilor cade direct în sarcina prestatorului. Vă mulțumim pentru înțelegere!”, a transmis Colterm.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.