Artistul timișorean Adrian Ilie a lansat videoclipul piesei „Îmi place”

Artistul timișorean Adrian Ilie a lansat videoclipul piesei „Îmi place”

1
DISTRIBUIȚI

Artistul timișorean Adrian Ilie a lansat recent un nou videoclip la piesa „Îmi place“, melodia fiind realizată pe versurile lui Sorin Poclitaru și având parte de aranjamentul muzical al lui Loris Negruț. Videoclipul a fost editat și montat de o altă figură cunoscută în pesiajul muzicii locale, Benson Joel, doctorul indian care s-a stabilit cu 20 de ani în urmă în Timișoara.

„Pasiunea pentru muzică am moștenit-o de la mama mea, ea a fost solistă de muzică populară, acum nu mai e printre noi… Primele apariții în fața publicului le-am avut la concursurile-festival de muzică folk din țară, unde am participat ca grup împreună cu fratele meu geamăn și un bun prieten, cu o voce minunată, Roșca Dănuț.


Nu ne-am întors niciodată acasă fără un premiu. Emoții am avut și voi avea, mai ales la gândul dacă mama ar fi în public să mă vadă. Am început să ascult muzică folk pentru că ascultam joia Cenaclul Flacăra la radio“, a povestit Adrian Ilie despre începuturile sale.

Cu câțiva ani în urmă, alături de fratele său, artistul a pus bazele formației DAR, în prima formulă mai find prezenți și Lucian LBC (bas) și Ioan Puiu Popa (tobe). Trupa a avut parte de câteva schimbări de componență, Boghici Gradimir înlocuindu-l la bas pe Lucian care a plecat în Irlanda. Mai apoi, fratele lui a plecat în Germania, după care și Adrian Ilie a plecat tot acolo. „Doi ani am fost plecat și eu, dar m-am întors definitiv. Aici am prietenii, am concerte, am muzica mea. Dragostea e mesajul principal în piesele mele și încerc să fiu foarte atent cu textele, mă străduiesc să folosesc mai mult versuri decât «texte», pentru că am convingerea că muzica românească e într-o criză acută de texte de calitate“, a spus Adrian Ilie.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.