Bărbat reţinut de poliţişti după ce s-a certat cu soţia şi a...

Bărbat reţinut de poliţişti după ce s-a certat cu soţia şi a apelat la 112. De ce se face vinovat

0
DISTRIBUIȚI

Un bărbat din localitatea Bodo, comuna Balinţ (jud. Timiş), a fost reţinut după ce, într-o dispută în familia cu soţia a dat foc autoturismului acesteia. Cel care a apelat la 112 a fost chiar el.

Poliţiştii Secţiei 5 Rurale Belinţ au răspuns apelului de urgenţă al unui bărbat de 41 de ani din Bodo, cu privire la incendierea autoturismului său, parcat în faţa casei.


La faţa locului poliţiştii s-au deplasat şi cu un detaşament de pompieri din Lugoj, care au procedat la stingerea incendiului.

„Din primele verificări, s-a stabilit că autoturismul aparține soției apelantului, iar în urma unor discuții în contradictoriu între cei doi soți, bărbatul ar fi incendiat autoturismul. De la fața locului a fost ridicat un recipient de culoare albastru, ce mirosea a combustibil, în vederea continuării cercetărilor”, se arată în comunicatul IPJ Timiş.

Aşadar, bărbatul a fost condus la secţie pentru pentru audieri, ulterior, fiind reținut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere.

Bănuitul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii situației de fapt și luării măsurilor legale care se impun.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.