Ca la 18 ani: timișoreanca Diana Ivan a lansat o nouă melodie

Ca la 18 ani: timișoreanca Diana Ivan a lansat o nouă melodie

0
DISTRIBUIȚI

Diana Ivan, tânăra solistă timișoreancă ce a ajuns în atenția publicului cu doi ani în urmă, când  a lansat piesa „Where My Heart Seems to Guide Me”, a lansat o nouă melodie care anunță apariția unui E.P. numit „Relic“. Noua ei melodie„ Walk the Line“, a fost realizată cu ajutorul lui Ovidiu „Dodo” Moldovan și George Denis, producția acesteia aparținând 35mmMusic și ARTonic.

În anul 2014, la vârsta de nouă ani, Diana a început să ia ore de canto sub îndrumarea lui Ovidiu-Dodo Moldovan, care în acel moment preda muzică la Scoala ProMuzica & Cultura din Timișoara.


În urmă cu un an, în 2013, Dodo tocmai se stabilise în țară, el crescând și trăind timp de 25 de ani în Danemarca. S-a mutat la Timișoara pentru a descoperi și dezvolta noi artiști, iar Diana, care a fost și prima lui elevă, a devenit printr-o coincidență fericită și prima care s-a pliat scopului său principal, acela de a crea un val nou de artiști independenți în oraș.

Diana Ivan a apărut într-un featuring pe single-ul „Just for us“, interpretat de artistul Ricochet din Kenya, care a apărut la casa de discuri spaniolă Tropical House Records. Tânăra solistă timișoreancă a împlinit în data de 25 ianuarie 18 anișori.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.