CCIAT organizează o deplasare la Freskon 2023, în Grecia

CCIAT organizează o deplasare la Freskon 2023, în Grecia

0
DISTRIBUIȚI

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează, cu sprijinul Ambasadei Republicii Elene la București – Biroul Economic și Comercial, și al HELEXPO Salonic, o deplasare la Expoziția Internațională de Fructe și Legume Proaspete „Freskon 2023”, care va avea loc în perioada 23 – 25 aprilie, la Salonic, companii timișene având prilejul să participe la această manifestare în calitate de vizitatori.

Freskon, cel mai important eveniment de acest gen din Balcani și sud-estul Europei, se va desfășura la Centrul Internațional HELEXPO din Salonic.


Printre companiile participante se numără cooperative, exportatori și importatori de fructe și legume, mașini de ambalare, lanțuri de supermaket și servicii conexe.

Evenimentul are loc în cadrul „Hosted Buyers Program” susținut de guvernul elen, prin care companiile interesate de importul de produse din Grecia beneficiază de facilități precum: gratuitate pentru cazare (două sau trei nopți în hotel de patru sau cinci stele) și transport cu avionul pentru un reprezentant al firmei participante, precum și organizarea întâlnirilor în cadrul expoziției.

Pentru companiile timișene, costurile de organizare sunt de 150 lei + TVA pentru cele care sunt membre ale CCIAT și de 300 lei + TVA pentru companiile care nu sunt membre. Termenul de înscriere este data de 3 martie, Biroul Economic și Comercial al Ambasadei Greciei în România rezervându-și dreptul de a selecta companiile românești interesate să participe la expoziție.

Relații suplimentare privind procedura de înscriere se pot obține la numărul de telefon 0372 185 285 sau la adresa de e-mail: ccoroian@cciat.ro, iar mai multe informații despre expoziție și evenimentele auxiliare sunt disponibile pe pagina web http://freskon.helexpo.gr.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.