Cinci tipuri de jucători la masa de Texas Hold ‘em Poker

Cinci tipuri de jucători la masa de Texas Hold ‘em Poker

0
DISTRIBUIȚI

Fiecare masă de Texas Hold ‘em Poker reprezintă un microunivers al lumii de gambling. Zilnic, la fiecare masă, puteți întâlni diferiți jucători cu personalități variate. Dincolo de tipologia celor prezenți la masă, clasificarea include jucători: loose-pasivi, loose-agresivi, tight-pasivi și tight-agresivi. Mai jos veți regăsi 7 personalități ale celor mai frecvenți jucători de Texas Hold ‘em Poker.

Începătorul

Inevitabil, la o masă de Texas Hold ‘em Poker puteți întâlni jucătorul începător. Începătorii se grăbesc să vă informeze despre lipsa lor de experiență, făcându-i ținte ușoare pentru jucătorii mai avansați. Jucătorii care sunt noi la Hold ‘em comit în mod obișnuit greșeli de începători. Nu sunt conștienți de regulile de joc și a faptului că sunt vulnearbili. ”Norocul începătorului” nu se aplică.

Pentru a nu intra în vizorul jucătorilor experimentați, jucătorii începători ar trebui să fie mai rezervați, să nu se expună și nici să aducă la cunoștința celorlalți că sunt începători. La masa de Texas Hold ‘em Poker jucătorii joacă între ei, iar începătorii sunt ținte sigure. Însă, chiar și așa, nu e greu de recunoscut un jucător începător, care va ezita în luarea deciziilor și, uneori, va juca eronat.

Poate înainte de a se arunca la masă cu profesioniștii, jucătorii începători ar trebui să joace american poker ca la aparate gratis.

Blufferul

Nu e greu de stabilit blufferul de la masă. Acesta va avea obiceiul să joace mai multe mâini și va blufa frecvent. De obicei, sunt prea agresivi în stadiile incipiente, deoarece încearcă să asigure câteva poturi fără a avea cărțile pentru a le susține.


Un jucător care blufează nu va rezista mult masă. Odată descoperit, va începe să facă greșeli. Jucătorii care blufează de mai multe ori în timpul unui joc Hold ‘em, de obicei, nu durează prea mult, așa că, dacă îi puteți depista, cu siguranță îi puteți lăsa fără jetoane.

Conservatorul

Jucătorii mai în vârstă sunt de obicei mai calmi, mai cool și mai înțeleși și ar putea juca un pic mai conservator decât alți jucători. Acești oameni au jucat Hold ‘em de zeci de ani și au văzut aproape fiecare scenariu derulat. Jucătorii vechi pot fi găsiți adesea mestecând un trabuc în timp ce sorbesc din paharul de whiskey în timp ce pariază. Sunt destul de prietenoși, dar în mare parte se păstrează pentru ei înșiși trucurile. Când vine vorba de calitatea jocului, ei sunt printre cei mai buni jucători.

Savantul

Jucătorul savant este ”perfect”, cel puțin în aparențe. Acest tip de jucător Hold ‘em, altfel cunoscut ca un jucător perfect, încorporează toate cele mai bune aspecte ale strategiei Texas Hold ‘em într-unul singur. Odată ce a început jocul, acesta lasă impresia că știe ce mână are fiecare, pare stăpân pe joc.

Le lipsește un stil de joc consistent, deoarece îl modifică în funcție de ceilalți jucători care rămân la masă. Fiecare mișcare este calculată și nu au absolut nimic de spus. Chiar și când fac greșeli, lasă impresia că a fost voită. Sunt mari șanse ca la finalul jocului, Svantul să plece cu marele premiu.

Vorbitorul

Inevitabil, la o masă de Texas Hold ‘em Poker veți da peste jucătorul care vorbește mult și, de cele mai multe ori, prost. Acest tip de jucător este mai agresivi și îl puteți vedea frecvent cu o băutură în mână. În loc să se bazeze pe abilitățile sale inerente, jucătorul vorbitor încearcă să intre în mintea colegilor și să-i facă să se ridice de la masă.

Acești jucători adoră să vorbească la masa de poker, sunt ușor de observat. De-a lungul timpului, vă veți obișnui să-i ignorați și să fie doar o pacoste minoră.

În concluzie, fiecare jucător are o personalitate unică și un caracter ce se poate încadra într-unul dintre cele menționate mai sus. Cu siguranță sunt și alte tipologii de jucători,dar este bine să vă focusați pe joc, pe distracția din timpul liber și mai puțin pe cei din jur. Jucați responsabil și nu vă lăsați intimidați.

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.