CJT pregătește peste un milion de lei pentru modernizarea Spitalului Județean din...

CJT pregătește peste un milion de lei pentru modernizarea Spitalului Județean din Timișoara. Ce lucrări sunt vizate

0
DISTRIBUIȚI

Spitalul Clinic Județean „Pius Brânzeu” din Timișoara dorește să se modernizeze cu ajutorul unor fonduri obținute prin Programul Național de Redresare și Reziliență iar Consiliul Județean Timiș a aprobat alocarea unei sume de 1,2 milioane de lei pentru cofinanțarea proiectului, ceea ce reprezintă 20% din finanțarea nerambursabilă în valoare de 5,9 milioane de lei, solicitată de unitatea spitalicească.

Potrivit proiectului, suma ar urma să fie folosită pentru refuncționalizarea unui spațiu de aproximativ 600 metri pătrați în care funcționează cabinetele de consultații pentru copii de la maternitatea Bega (ambulatoriu integrat) și dotarea cu echipamente medicale de ultimă generație pentru toate ambulatoriile.


Solicitarea are în vedere, de asemenea, efectuarea de intervenții la infrastructura care deservește activitatea medicală, respectiv realizarea de lucrări de reparaţii, construcții și instalații, astfel încât să fie asigurate cele mai bune condiții pentru derularea fluxurilor medicale.

Proiectul a trecut de etapa tehnică de verificare, aflându-se în evaluare pentru acordarea scorului de departajare. Cofinanțarea asigurată de CJT crește valoarea investiţiei solicitate pentru atingerea obiectivelor propuse şi sporește şansele de selectare la finanţare a proiectului propus, aducând puncte suplimentare, conform grilei de evaluare tehnică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.