Comisarul-șef Florin Bolbos a revenit în funcția de adjunct la IPJ Timiș...

Comisarul-șef Florin Bolbos a revenit în funcția de adjunct la IPJ Timiș după achitarea în dosarul de corupție în care a fost judecat

3
DISTRIBUIȚI

Inspectoratul de Poliție Județean Timiș a anunțat că Florin Bolbos, comisarul-șef suspendat din funcție după ce a fost cercetat într-un dosar de corupție, a revenit pe funcția de adjunct al inspectorului șef al IPJ Timiș.

„La data de 31 ianuarie 2023, prin dispoziția Inspectorului General, domnul Comisar Șef de Poliție Bolbos Florin Mircea a fost reinvestit în funcția de adjunct al Inspectorului Șef al Inspectoratului de Poliție Județean Timiș”, a transmis IPJ Timiș.

Vă reamintim că Florin Bolbos, alături de alți polițiști și de primarul orașului Recaș, au fost trimiș în judecată într-un dosar de corupție.


În primă fază, inculpații au fost condamnați la închisoare sau închisoare cu suspendare, însă Înalta Curte de Casație și Justiție a decis achitarea tututor inculpaților, după ce a exclus din dosar interceptările realizate de SRI.

3 COMENTARII

  1. Vă rog să scrieți corect o știre.Munteanu , Bolbos , Temu și primarul Pavel Teodor au fost achitați pentru că fapta pentru care au fost cercetați nu este prevăzută de legea penală ci este de natură administrativ-civilă , așa cum a știut DNA de la început. Deși ICCJ a anulat convorbirile înregistrate ilegal de SRI , cei 4 ”inculpați” nu au beneficiat de acest lucru.Aș fi mulțumit să redați din nou știrea corectă dacă vreți să mai aveți rerspectul meu.

  2. Asa ceva numai in romanistan se poate intampla. Intr-o tara civilizata indiferent de rezultatul anchetei si-ar fi dat demisia. Dar tupeul oltenesc nu ii lasa sa recurga la astfel de gesturi. Ce e important pentru oameni de acest fel e ciolanul, puterea, functia, banii …

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.