Concert rock în cel mai vestic oraș al României, Sânnicolau Mare, cu...

Concert rock în cel mai vestic oraș al României, Sânnicolau Mare, cu formațiile Apocalips și Kraft

0
DISTRIBUIȚI

La sfârșitul săptămânii trecute, în cel mai vestic oraș al României, Sânnicolau Mare a avut loc un concert rock care s-a vrut o reeditare a unui spectacol susținut cu 10 ani în urmă în aceeași locație, alături de trupele Apocalips și Kraft.

Evenimentul desfășurat în Class Café sub genericul „Back to the roots“ a debutat cu piese din repertoriul internațional interpretate de Tiberiu Bitte (voce, chitară), Loris Negruț (chitară solo), Marko Bugarin (bass) și Csaba Boros (invitatul special la tobe), adică membrii trupei Kraft, urmat de două melodii interpretate de ambele trupe: piesa „Lupul“ din repertoriul celor de la Amala și noul single al celor de la Apocalips care poartă numele de „Singur“.

ApocalipS au avut repertoriul împărțit în partea de unplugged, dar și partea care i-a consacrat de-a lungul anilor, metalul progresiv. Alături de Flavius Buda (voce, chitară) și Cosmin Ștefan (bass) în cadrul recitalului Apocalips a evoluat și invitatul special Cătălin Paul Pănăzan (ex-Reborn, Blaj, jud Alba).

„Ca de obicei mi-a făcut plăcere să revin să cânt, și mai alers la mine în Banat.


Revin cu mare drag la Sânnicolau Mare, unde simt o apreciere aparte din partea publicului local, și mulțumesc pe această cale gazdelor de la Class Café”, ne-a declarat Tiberiu Bitte, artistul care a făcut parte din trupe ca Amala sau Pandora, stabilit în Germania cu câțiva ani în urmă.

„Pentru acest an avem planuri mari. Vrem să lansăm două single-uri, ce vor beneficia de videoclip și pregătim un alt concert în amintirea Apocaliptic Fest într-o locație deosebită în Sânnicolau Mare. Pe plan personal vreau să lansez două noi cărți („Eugen Cristian Motriuc – Teatrul trebuie să doară” și „Istoria clubului de fotbal Unirea Sânnicolau Mare, în date statistice de-a lungul vremii“, ne-a declarat Flavius Buda, din partea trupei Apocalips.

Primul concert al formaţiei Apocalips din Sânnicolau Mare a avut loc în data de 18 octombrie 1996. Membrii formației ApocalipS au organizat două ediții ale unui eveniment ce a purtat numele de Apocaliptic Fest, care s-au desfășurat tot în Sânnicolau Mare. Primul album al formației a apărut în aprilie 2002 sub numele de „Depresie totală”,iar al doilea album poartă titulatura „Gate to Infinity”. În 2016, la mijlocul lunii noiembrie, trupa a lansat un DVD aniversar care a marcat împlinirea a 20 de ani de existenţă a trupei. Anul trecut trupa a marcat 25 de ani de existență cu un recital desfășurat pe stadionul „Unirea” din Sânnicolau Mare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.