CSC Dumbrăviţa i-a bătut pe juniorii UTA-ei în primul amical. Cosmin Stan...

CSC Dumbrăviţa i-a bătut pe juniorii UTA-ei în primul amical. Cosmin Stan are un nou atacant sub comandă

0
DISTRIBUIȚI
Foto: CSC Dumbrăviţa (arhivă)

Alb-verzii au disputat azi primul test, în deplasare, pe „Motorul”, cu UTA U19. CSC Dumbrăviţa s-a impus cu 4-1 în jocul care a avut două reprize a câte 50 de minute. Tehnicianul timişenilor, Cosmin Stan, l-a folosit cu această ocazie şi pe arădeanul Alexandrul Capătă, care a şi înscris şi urmează să semneze cu divizionara secundă de la Pădurea Verde.

Dumbrăviţenii au deschis scorul în minutul 25 prin Alex Martinov. La pauză a fost 3-0 pentru oaspeţi, prin „dubla” ex-ripensistului Piftor.


În partea a doua Alex Capătă, sosit de la Pecica, a făcut 4-0 în minutul 67, dintr-o foarfecă spectaculoasă. Pentru ca apoi gazdele să înscrie golul de onoare prin Ekmeci (82). Ambele echipe şi-au trecut în cont şi câte o bară.

Costel Zurbagiu și Adrian Zaluschi au fost menajaţi la timişeni. Capătă (31 ani) se antrena cu dumbrăviţenii de la mijlocul săptămânii şi urmează să semneze. Peste patru zile alb-verzii joacă un nou test cu o formaţie din judeţul Arad – de această dată cu divizionra „C” Gloria Cermei.

CSC Dumbrăviţa (repriza I): Mikloş – Tismonar, Bura-Koţ, Moţiu, Ghinescu, Tănase, Curea, Paulevici, Martinov, Piftor, Simon. Au mai intrat Trifon şi Neag.

CSC Dumbrăviţa (repriza II): Trifon – Amariei, Gîsă, Niakate, C. Toma – Olaru, Salhi – T. Bodri, Grancea, L. Bodri – Capătă. Au mai intrat: Ciui – Sima și Hitian.

Antrenor: Cosmin Stan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.