CSC Dumbrăviţa a câştigat şi testul 2 de pe „Motorul”. Concluziile antrenorului...

CSC Dumbrăviţa a câştigat şi testul 2 de pe „Motorul”. Concluziile antrenorului Cosmin Stan

0
DISTRIBUIȚI

CSC Dumbrăviţa a disputat în această după amiază al doilea test al iernii. Timişenii din Liga 2 s-au impus cu 3-2 în faţa divizionarei „C” Gloria Lunca Teuz Cermei. Meciul s-a disputat pe arena „Motorul” din Arad, precum primul test al alb-verzilor, cu juniorii UTA-ei, joc încheiat tot cu o victorie.

Spre deosebire de primul test, jocul de azi, singurul din această săptămână pentru elevii lui Cosmin Stan, s-a desfăşurat la lumina reflectoarelor. De vineri, dumbrăviţenii intră în cantonament pe plan local, la Pensiunea Genesa, stagiul urmând să se încheie pe 4 februarie.

Cermeiul a deschis scorul în minutul 13 dintr-un penalty dictat pentru un henţ la Călin Toma. La pauză scorul era însă 2-1 pentru timişeni, care au egalat nouă minute mai târziu prin Piftor, în urma unui şut al lui Martinov, respins de portar. Din minutul 35 a fost 2-1 pentru Dumbrăviţa după ce Piftor a fost pe fază la mingea respinsă în urma execuţiei aceluiaşi Toma de la punctul cu var.


Sosit de la concitadina şi prima adversară oficială din 2023, Poli, Zaluschi a nimerit bara cu şapte minute înaintea acestui gol.

În partea secundă, cu o altă garnitură, dumbrăviţenii s-au văzut egalaţi în minutul 61, dar Ghinescu şi-a readus colegii în avantaj (min. 70), tot din penalty.

David Jorz (fundaș stânga) și Andrei Torok (mijlocaș central), ambii proveniți de la echipa U17 a clubului, echipă antrenată de Silviu Bălace, au fost folosiţi azi la seniori de tehnicianul Cosmin Stan. Dintre juniorii proprii care s-au aflat la reunire, cu dumbrăviţenii continuă antrenamentele cu prima echipă doar Bogdan Sima, introdus de asemenea în repriza a doua a jocului cu Gloria Cermei.

CSC Dumbrăviţa (repriza I): Ciui (30, Trifon) – Moțiu, Niakate, Zurbagiu (cpt.) (20, Amariei), C. Toma – Curea, Salhi – Martinov, Zaluschi (30, Torok), Piftor – Capătă

CSC Dumbrăviţa (repriza II): Trifon (60, R. Mikloș) – Tismonar, Bura-Koț (cpt.), Gîsă, Jorz (65, Ghinescu) – T. Bodri (70, Sima), Tănase – Paulevici, Olaru (70, Grancea), L. Bodri – Simon.

„Concluziile sunt aceleași ca și după meciul de sâmbătă. A fost un joc bun, cu plăcere de a juca fotbal și cu implicare din partea tuturor jucătorilor. Am avut foarte multe faze reușite, din păcate și foarte multe ratări, inclusiv o bară a lui Zaluschi la scorul de 1-1. Dar, una peste alta, un meci super-reușit!”, a declarat Cosmin Stan.

Dacă săptămâna aceasta nu mai au meci, alb-verzii au programate două amicale în următoarea: miercuri, 1 februarie, cu Șoimii Lipova, şi sâmbătă, 4 februarie, la final de cantonament, cu FC Bihor (ex-CAO Oradea). Ora și locul de disputare al celor două partide urmează a fi stabilite. În primul amical al perioadei, CSC Dumbrăviţa învinsese pe acelaşi teren juniorii U19 de la UTA (scor 4-1).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.