CSM Lugoj a trecut fără probleme de Ponta Delgada. Bănăţencele vor juca...

CSM Lugoj a trecut fără probleme de Ponta Delgada. Bănăţencele vor juca din nou în sferturile CEV Challenge Cup

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Gabriel Brezeanu

CSM Lugoj şi-a egalat în această seară cea mai bună performanţă din eurocupe. Voleibalistele de pe Timiş vor juca iarăşi în sferturile de finală ale CEV Challenge Cup, a treia competiţie continentală, după ce le-au învins fără probleme şi în retur pe portughezele de la Kairos Ponta Delgada, scor 3-0, după 3-0 şi în prima manşă!

Sala „Ioan Kunst Ghermănescu” a fost plină, pe măsura importanţei serii europene. CSM-ul face performanţă din nou la acest nivel iar după ce în sezonul trecut s-a oprit în sferturi are acum şansa să mai încerce o dată să depăşească această barieră în Cupa Challenge.

Meciul cu Ponta Delgada a fost fără istoric practic.


Timişencele s-au impus în trei seturi şi în manşa secundă a optimilor de finală ale competiţiei. Pentru conformitate, rezultatele pe fiecare set în parte au fost: 25-14, 25-22, respectiv 28-26.

CSM îşi aşteaptă acum adversara din sferturi. Bănăţencele întâlnesc în această fază superioară câştigătoarea dintre Beveren (Belgia) şi Aris Salonic (Grecia). În prima manşă formaţia din Benelux s-a impus în deplasare cu 3-1 şi conduceau cu 2-1 acasă, prin urmare ele vor fi adversarele timişencelor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.