Doctor din Timișoara, surprins de polițiști în timp ce se pregătea să...

Doctor din Timișoara, surprins de polițiști în timp ce se pregătea să facă sex cu un minor UPDATE Polițiștii au deschis o anchetă pentru tentativă la act sexual cu minor

0
DISTRIBUIȚI

Un medic pediatru din Timișoara a fost surprins de polițiști în timp ce se pregătea să-i facă sex oral unui băiat în vârstă de 16 ani.

Totul s-a petrecut duminică seara, pe strada Locotenent Ovidiu Balea din Timișoara la ieșirea din oraș spre Săcălaz. Un echipaj al Secției 4 Poliție, aflat în patrulare, a observat într-un autoturism parcat sub podul peste calea ferată două persoane care le-au trezit suspiciuni.

Polițiștii au verificat mașina, iar în interior au dat peste un bărbat de 41 de ani și un tânăr în vârstă de 16 ani. Minorul avea șlițul desfăcut. Oamenii legii au aflat că cei doi s-au cunoscut pe aplicația Tinder și și-au dat întâlnire pentru a întreține raporturi sexuale. Minorul a susținut că i-ar fi spus bărbatului, medic la Spitalul de Copii „Louis Țurcanu” din Timișoara, că are 18 ani și nu 16.

„În cursul zilei de ieri, 29 ianuarie 2023, în jurul orei 21:00, polițiștii Secției 4 Urbane Timișoara, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au depistat pe strada Ovidiu Bâlea, din municipiul Timișoara, un bărbat, în vârstă de 41 de ani și un tânăr, în vârstă de 16 ani, care se aflau într-un autoturism parcat, prezența acestora în acel loc fiind nejustificată.


În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că cei doi s-au întâlnit cu scopul de a întreține relații sexuale, faptă care nu a fost materializată. Cei doi bărbați au fost sancționați conform prevederilor Legii nr 61/1991, pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice”, a transmis IPJ Timiș.

UPDATE „În urma verificărilor suplimentare efectuate, în cursul acestei zile, 30 ianuarie 2023, polițiștii Secției 4 Urbane Timișoara s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de tentativă la act sexual cu minor, cercetările fiind continuate sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Timișoara, în vederea stabilirii situației de fapt și luării măsurilor legale care se impun”, a transmis IPJ Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.