Un bărbat și o femeie, reținuți pentru tâlhărie după ce și-au bătut...

Un bărbat și o femeie, reținuți pentru tâlhărie după ce și-au bătut chiriașa și i-au luat telefonul

0
DISTRIBUIȚI

Polițiștii orașului Sânnicolau Mare au reținut ieri un bărbat, în vârstă de 31 de ani și o femeie, în vârstă de 21 de ani, bănuiți de tâlhărie calificată.

„În fapt, la data de 15 ianuarie 2023, polițiștii orașului Sânnicolau Mare au fost sesizați, prin apel 112, de o femeie, cu privire la faptul că, în cursul aceleiași zile, în jurul orei 21:00, aceasta s-a deplasat în localitatea Tormac, din județul Timiș, unde locuia cu chirie, pentru a-și lua bunurile, moment în care proprietarii imobilului, un bărbat, în vârstă de 31 de ani și o femeie, în vârstă de 21 de ani, au deposedat-o prin violență de telefonul mobil.


A fost  întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată, ulterior, în urma probatoriului administrat în cauză, bărbatul, în vârstă de 31 de ani și femeia, în vârstă de 21 de ani, bănuiți de comiterea faptei, fiind conduși la sediul secției de poliție pentru audieri”, a transmis IPJ Timiș. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate.

Ieri, suspecții au fost reținuți pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată, aceștia fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș. Astăzi, cei doi au fost eliberați, dar se află sub control judiciar pentru 60 de zile.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a celor doi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.