Dominic Fritz anunță că va candida pentru al doilea mandat de primar...

Dominic Fritz anunță că va candida pentru al doilea mandat de primar al Timișoarei. Ce spune despre sondajele de opinie

3
DISTRIBUIȚI

Dominic Fritz a confirmat, în cadrul emisiunii Insider Politic de la Prima TV, difuzată astăzi, că va candida pentru un nou mandat de primar al Timișoarei – ”acuma n-o să vă surprindă că răspunsul este, fără doar și poate, da.


Proiectul meu și oferta pe care am făcut-o timișorenilor acum doi ani a fost din start un proiect pe termen lung, o ofertă pe termen lung. Nu poți schimba lucrurile în patru ani. Deci, da, candidez din nou și mă bucur că din ce in ce mai mulți timișoreni mă susțin”.

Primarul Timișoarei a susținut că nu îl interesează sondajele de opinie care să-i  spunîă care sunt șansele pentru al doilea mandat. ”Încă in ziua votului, toata lumea mi-a spus cât de prost stau în sondaje, că o să pierd. Eu din câte știu, stau bine și nu-mi fac deloc griji în sensul asta, dar încă nu sunt fan al sondajelor de opinie, sunt și manipulate. Deci, eu un an de zile în campanie, în fiecare zi am auzit că nu am nicio șansă și cam o lună după ce am am câștigat alegerile, au început să-mi spună în fiecare zi că nu mai am nicio șansă pentru al doilea mandat. De aia, chiar nu mă uit la sondaje. Eu mă uit la probleme și soluții pentru timișoreni”, a declarat Fritz.

Cât privește o candidatură la funcția de președinte al României, primarul Timișoarei a susținut că nu se gândește sub nicio formă la așa cava.

3 COMENTARII

  1. Normal! Ca doara nu se poate distruge un oras cu sute de mii de oameni intr-un singur mandat!! Poate va mai cersi si un al treilea mandat, ca sa fie sigur ca si-a indeplinit „misiunea”!!! – parerea mea…

  2. Fritz e un esec pentru Timisoara. In doi ani jumate nu am vazut mai nimic in urma lui. Pasajul Solventul nu, poduri noi nu, parcari noi nu, caldura nu. Doar marsuri de homosexuali organizate de el sub ochii copiilor nostri si sub usile catedralei. Fritz e un mincinos si un incompetent.

  3. Fritz e un esec pentru Timisoara. In doi ani jumate nu am vazut mai nimic in urma lui. Pasajul Solventul nu, poduri noi nu, parcari noi nu, caldura nu. Doar marsuri Lgbt organizate de el sub ochii copiilor nostri si sub usile catedralei. Fritz e un mincinos si un incompetent.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.