Drum naţional din vestul ţării, blocat complet de bolovani şi stânci căzute...

Drum naţional din vestul ţării, blocat complet de bolovani şi stânci căzute de pe versanţi

0
DISTRIBUIȚI

Vremea din cursul nopţii a făcut ravagii pe mai multe drumuri din judeţul Caraş-Severin. Mai mulţi copaci au căzut pe drumurile din zonă, inclusiv pe raza municipiului Reşiţa, în timp ce DN 57, între Orşova şi Moldova Nouă, a fost blocat complet după căderi masive de bolovani şi stânci pe şosea.

Pe DN 57 (Dealul Piatra Albă) au fost raporaţi copaci căzuţi. În zonă au acţionat cei de la Secţia Drumuri Naționale cu un echipaj si utilajele necesare. Pe DJ 581 – Reșița – Lupac au acționat pompierii Detasamentului Reșița cu o autospecială ASAS cu cinci servanți. În timp ce în municipiul Reșița, tot pentru a îndepărta arborii, a interveni Detaşamentul de Pompieri Reșița cu o autospecială de tip ASAS şi cinci pompieri.

Mai gravă e situaţia pe Clisura Dunării, DN 57, la aproximativ doi kilometri distanţă de localitatea Cozla, comuna Berzasca, spre Orșova, unde acţioneaza Sectia Drumuri Naționale.


Aici căderil de piatră au blocat complet drumul, după ce pietre şi stânci au căzut de pe versanţi.

„Circulația pe traseul Orșova – Moldova Nouă și retur se va desfășura pe ruta DN 6 Orșova – intersecție DN 57B – DN 57B Oravița – DN 57 Oravița – Moldova Nouă.
Zona este ținută sub observație, fiind montate indicatoarele de acces interzis. În funcție de evoluția situației în cursul nopții și a zilei de mâine, vom reveni cu detalii cu privire la redeschiderea traficului”, se arată într-un comunicat al DRDP Timişoara.

Foto: DRDP Timişoara / Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.