Femeie violată pe stradă de un bărbat care a amenințat-o cu un...

Femeie violată pe stradă de un bărbat care a amenințat-o cu un cuțit

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1695477839">

O femeie în vârstă de 66 de ani a fost abordată de un bărbat pe o stradă din Petroșani, care, sub amenințarea cuțitului a condus-o într-o zonă întunecată și a violat-o. Cel acuzat a fost arestat preventiv.

O femeie în vârstă de 66 de ani, din municipiul Petroșani, în timp ce se deplasa sâmbătă seara pe strada 1 Decembrie 1918 din municipiul Petroșani, a fost abordată de către un bărbat, care sub amenințarea unui cuțit și sub amenințarea cu moartea, a condus-o forțat pe strada Ștefan Octavian Iosif din oraș, unde, într-o zonă întunecată, a întreținut cu aceasta relații sexuale.

„În urma cercetărilor investigative efectuate de către polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Municipiului Petroșani, a fost depistat și identificat autorul faptei, în persoana unui bărbat în vârstă de 40 de ani, din municipiul Petroșani, care a fost reținut pentru 24 de ore, iar în data de 22 ianuarie 2023, acesta a fost prezentat procurorului de caz cu propunerea de punere în mișcare a acțiunii penale și de arestare preventivă”, transmite, luni, Poliția Hunedoara.

Instanța a admis propunerea formulată de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Petroșani și a admis arestarea bărbatului pentru 30 de zile, pentru săvârșirea infracțiunii de viol.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.