Fugar căutat pentru șantaj, prins la granița cu Ungaria când încerca să...

Fugar căutat pentru șantaj, prins la granița cu Ungaria când încerca să fugă din țară

1
DISTRIBUIȚI

Un bărbat de 33 de ani, cercetat pentru polițiștii din Suceava după ce ar fi șantajat o femeie cu publicarea de imagini compromițătoare, a fost prins de polițiștii de frontieră de la Vama Borș în timp ce încerca să iasă din țară.

Potrivit IPJ Suceava, o femeie a depus în 31 decembrie 2022 o plângere la Poliția Câmpulung Moldovenesc, prin care arăta că a fost constrânsă prin amenințări cu acte de violență și publicarea de imagini compromițătoare, de către un bărbat de 33 ani, să-i dea suma de 20.000 lei, pe care aceasta i-a plătit-o în trei tranșe.

De asemenea, bărbatul de 33 ani a trimis mai multe fotografii în ipostaze indecente cu partea vătămată prietenului acesteia, folosind un cont de pe o aplicație informatică.

În 21 ianuarie, polițiștii au făcut în acest caz trei percheziții domiciliare, fiind ridicate mai multe medii de comunicare și stocare și alte înscrisuri sau bunuri care au servit la săvârșirea infracțiunilor.

Bărbatul de 33 ani nu a fost găsit la domiciliu, acesta sustrăgând-se cercetărilor.


Polițiștii au emis un mandat de aducere pe numele său și au solicitat darea în consemn.

Bărbatul a fost depistat joi pe sensul de ieșire din țară în Punctul de Trecere a Frontierei Borș.

Acesta a fost reținut pentru 24 de ore și ulterior prezentat judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Câmpulung Moldovenesc, care a dispus arestarea preventivă a inculpatului pe o perioadă de 30 de zile.

Acesta a fost încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Suceava, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de șantaj și violarea vieții private.

1 COMENTARIU

  1. Sa FUGA????
    sigur de alergat nu alerga prin vama si doar a vrut sa iasa din tara,sigur nu stia ca a fost dat in consemn la frontiera ca atunci poate iesea ilegal….moderativa si voi putin titlurile astea spectaculoase:}}}

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.