Gala SCM Timişoara: Au fost premiaţi cei mai buni jucători şi juniori...

Gala SCM Timişoara: Au fost premiaţi cei mai buni jucători şi juniori de la handbal, baschet şi rugby

0
DISTRIBUIȚI
Foto: SCM Politehnica Timişoara / Facebook

Ieri seară, la Restaurantul Studenţesc UPT, au fost premiate superlativele din cadrul secţiilor Sport Club Municipal pentru realizările din 2022. Suporterii au avut ocazia să-şi aleagă favoriţii prin vot online timp de patru zile. În plus pentru fiecare secţie în parte s-au acordat şi premii de excelenţă pentru activitatea în cadrul echipei de handbal, baschet, respectiv de rugby.

Cel mai bun jucător senior al secţiei de rugby a fost Gabriel Rupanu, jucător selecţionat la lotul naţional. La capitolul juniori a fost ales – de la SCM USV – Alexandru Mihoc. În timp Gheorghe Niţă a primit premiul de excelenţă. La începutul anului trecut rugbiştii au câştigat Cupa aferentă sezonului precedent (2021).

La baschet, Nikola Gajic a fost preferat într-un an per total bun pentru SCM OHMA Mozzart Bet. Între juniori s-a impus Robert Schipor iar premiul de excelenţă i-a revenit lui Milos Komatina.

În ceea ce priveşte secţia de handbal, SCM Politehnica, alesul a fost căpitanul Cristian Fenici, în timp ce la capitolul speranţe a fost premiat Patrick Boţian.


Alexandru Matei a primit premiul de excelenţă, cel care nu este ales prin vot.

La handbal, care în ediţia trecută s-a salvat de la retrogradare şi în noul campionat are acelaşi obiectiv, a fost acordat şi un premiu al suporterilor pentru cel mai votat jucător: Robert Cîtu.

Au fost premiate de către secţii şi cele trei universităţi care susţin sportul de performanţă local, pe lângă Primăria Timişoara: Universitatea Politehnica Timișoara, Universitatea de Vest Timișoara și Universitatea Științelor Vieții ”Regele Mihai I” Timișoara.

La rândul lor, sportivii clubului au ales să susțină printr-o donație asociația Casa Faenza – Autism Timisoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.