Grav accident de circulație pe autostradă. Maşina de la firma care asigura...

Grav accident de circulație pe autostradă. Maşina de la firma care asigura paza, implicată

0
DISTRIBUIȚI

Accudent grav în această seară pe Autostrada A1, sensul de mers Margina-Timișoara. Două autoturisme, în care se aflau cinci persoane, au intrat în coliziune, rezultând două victime, dintre care una a fost transportată de urgenţă la Spitalul Judeţean din Timişoara iar cealalta la spitalul din Făget.

Pompierii au fost alertaţi în jurul orei 18.49 şi s-au deplasat de urgenţă cu opt pompieri din cadrul Stației Făget, cu o autospecială de stingere, un echipaj SMURD și o ambulanță SAJ în sprijin.

Ambele victime au fost conștiente, dar una dintre ele, de sex feminin în vârstă de aproximativ 35 ani a trebuit transportată de către echipajul SMURD spre Spitalul orășenesc Făget, iar a doua victimă, o femeie în vârstă de aproximativ 45 ani a fost transportată de ambulanța SAJ către Spitalul Clinic Județean de Urgență Timișoara.

UPDATE Poliţia a stabilit că una dintre maşini, condusă de un şofer de 20 de ani, a intrat în cea din faţa sa, condusă de un bărbat de 64 de ani.


Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. A fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă în acest caz.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.