Grindeanu: Contracte de peste 10 miliarde de euro, semnate anul trecut, în...

Grindeanu: Contracte de peste 10 miliarde de euro, semnate anul trecut, în domeniul transporturilor

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1489785536">

2022 a fost anul cu cea mai mare rată de absorbție a fondurilor europene în domeniul transporturilor, spune ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu: „au fost semnate și sunt în curs de semnare contracte cu o valoare totală de 10,2 miliarde de euro”.

„2022 a fost anul cu cea mai mare rată de absorbție a fondurilor europene în domeniul transporturilor, de la aderarea României la Uniunea Europeană! Au fost semnate și sunt în curs de semnare contracte cu o valoare totală de 10,2 miliarde de euro”, a scris, duminică, ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, pe Facebook.

Potrivit ministrului, creșterea capacității administrative, inițiată la nivelul Ministerului Transporturilor și Infrastructurii în decembrie 2021, a determinat creșterea gradului de contractare precum și scurtarea termenelor de avizare și adoptare în cazul finanțării obiectivelor de infrastructură.

„Banii europeni contribuie la o dezvoltare accelerată a infrastructurii de transport rutier, feroviar, naval și aerian”, încheie Grindeanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.