Handbaliştii de la SCM Politehnica vor încheia a doua săptămână de pregătiri...

Handbaliştii de la SCM Politehnica vor încheia a doua săptămână de pregătiri cu trei jocuri amicale

0
DISTRIBUIȚI
Foto: SCM Politehnica (arhivă)

SCM Poli a avut de la reunire şedinţe de antrenamente pe plan local în mai multe locaţii. A doua săptămână de pregătire le aduce elevilor pregătiţi de Mihai Rohozneanu nu mai puţin de trei amicale, două dintre ele în Serbia, cu Metaloplastika, respectiv unul acasă cu Reşiţa, fosta echipă a antrenorului principal actual al alb-violeţilor.

Am făcut pregătire diversificată, la sala de forță, la stadion, în bazin și la sala de joc.


Am încercat să evităm o rutină care s-ar fi putut instala dacă am fi trecut prea repede la pregătirea tactică. Vom începe să punem accent pe aceasta de săptămâna viitoare”, a declarat „secundulul” Sorin Sărăndan.

Joi începe seria meciurilor de verificare pentru handbaliştii timişoreni, zi când e programat meciul cu CSM Reşiţa, de la ora 16.30, în sala „Constantin Jude”. Reșița a câștigat Seria C a ligii secunde și va juca în play-off-ul de promovare în Liga Zimbrilor

Vineri, 20 ianuarie, la ora 19.00, la Sabac, în Serbia, Poli dă piept cu formația locală RK Metaloplastika. Iar a doua zi, de la ora 12.00, se joacă meciul 2 cu formaţia care este una dintre protagonistele primei ligi din Serbia. De-a lungul istoriei formaţia din Sabac a fost campioană a Iugoslaviei (de 7 ori), câștigătoare a Cupei Iugoslaviei (de 4 ori), câștigătoare a Cupei Serbiei (o dată), câștigătoare a Cupei Campionilor Europeni (1985 și 1986).

Poli reia campionatul pe 3 februarie, pe teren propriu, contra campioanei Dinamo. Bănăţenii se află pe locul 12 în Liga Zimbrilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.