A început „Winter Sale” la Iulius Town Timișoara. Reduceri de până la...

A început „Winter Sale” la Iulius Town Timișoara. Reduceri de până la 70%

0
DISTRIBUIȚI

Crăciunul a trecut, cei dragi și-au despachetat darurile, dar tu ți-ai făcut vreun cadou sărbătorile acestea? Dacă nu, acum e momentul pentru că brandurile din Iulius Town Timișoara afișează reduceri de până la 70%. De la sacou, pulover, pantofi, accesorii, cosmetice, piese elegante, rezolvi întreaga ținută într-o singură sesiune de shopping. Tot aici te poți pregăti și pentru viitoarea escapadă la munte sau să-ți completezi garderoba cu piese pe care ți le dorești de mult timp. În catalogul Winter Sale găsești lista cu toate ofertele.

Fie că este vorba de planuri noi, de o nouă pereche de pantofi sau de un parfum abia lansat, nevoia de schimbare este prezentă în fiecare dintre noi la începutul de an.


La Iulius Town, Winter Sale pot aduce o mulțime de piese vestimentare noi în garderoba ta. Astfel, articole glamorous, șic sau confortabile reduse cu până la 70% găsești la ZARA, Bershka, Mango, Calvin Klein, Guess, Liu Jo, Motivi, Tommy Hilfiger, Helly Hansen, Intimissimi, Stradivarius și Terranova, dar și la celelalte branduri de fashion. După ce îți alegi noua ținută, asorteaz-o cu o pereche de încălțăminte, care să îți scoată în evidență stilul, indiferent că preferi tocurile stiletto sau adidașii! Anna Cori, ECCO, Benvenuti, Il Passo și celelalte magazine de profil au oferte cu până la 70% mai mici.

Apoi, treci și prin magazinele tale preferate de beauty&care, răsfață-te și strălucește ca o divă cu produsele dorite, dar pe care acum le poți achiziționa la prețuri irezistibile. Douglas, Nala, Pupa Milano și Gerovital ți-au pregătit reduceri de până la 60%.

Dacă îți dorești să începi anul în forță și să te apuci de jogging, fitness, yoga sau să treci mai des pe la sala de sport, trebuie să știi că la BUZZ, GRID, Hervis, Intersport, Sport Vision prețurile sunt reduse cu până la 70%.

Chiar dacă Moș Crăciun abia a lăsat cadourile sub brad, poți să le oferi celor dragi în continuare daruri de la Cărturești sau Diverta, care afișează promoții. Treci și pe la Interoptik, OptyU și Optiblu pentru o pereche nouă de ochelari pentru că ofertele ajung până la 70%.

Lista reducerilor continuă și în alte locații, iar oferta completă poate fi consultată în catalogul Iulius Town.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.