Intervenție dificilă a pompierilor, după ce o casă dintr-o zonă greu accesibilă...

Intervenție dificilă a pompierilor, după ce o casă dintr-o zonă greu accesibilă a fost cuprinsă de flăcări FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-66001067">

Duminică dimineața, pompierii petroșăneni au fost alertați cu privire la producerea unui incendiu într-o casă din localitatea Petrila.

„La locul indicat s-a deplasat de urgență SVSU Petrila cu o autospecială de stingere, SMURD Petrila și un echipaj de pompieri din cadrul Detașamentului Petroșani cu o autospecială de stingere cu apă și spumă. La sosirea forțelor de intervenție la fața locului, incendiul se manifesta într-una dintre camerele locuinței și la o parte a acoperișului acesteia, fiind localizat și lichidat în scurt timp. Intervenția pompierilor a fost una dificilă întrucât casa este situată într-o zonă în care autospecialele nu au avut acces, pompierii fiind nevoiți să realizeze dispozitivele de stingere pe o distanță de aproximativ 200 de metri”, a transmis ISU Hunedoara.

În momentul izbucnirii incendiului, în locuință nu se afla nicio persoană și nu s-au înregistrat victime, ci doar pagube materiale.

„Cauza probabilă a incendiului a fost stabilită ca fiind coșul de fum neizolat corespunzător față materiale combustibile”, au mai comunicat pompierii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.