Liderul interlop Lucian Boncu a pierdut o nouă bătălie în dosarul în...

Liderul interlop Lucian Boncu a pierdut o nouă bătălie în dosarul în care este judecat pentru că a plănuit asasinarea editorului șef al PRESSALERT.ro

1
DISTRIBUIȚI

Liderul interlop Lucian Boncu a pierdut, astăzi, o nouă bătălie în dosarul în care DIICOT l-a trimis în judecată pentru că a plănuit asasinarea jurnalistului Dragoș Boța, editorului șef al PRESSALERT.ro. După ce Tribunalul Timiș l-a condamnat pe Boncu  la un an de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de „încercarea de a determina săvârșirea unei infracțiuni de omor” și la doi ani de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de „nerespectare a regimului armelor și munițiilor”, toate părțile au făcut apel.

Când dosarul a ajuns la Curtea de Apel, Lucian Boncu a făcut o cerere de strămutare care ieri a fost judecată de Înalta Curte de Casație și Justiție.


”Disperare mare pentru infractorul Boncu să nu mai fie judecat la Timișoara. A invocat din nou tot ce a scris și în cererea de strămutare pe care a făcut-o, anul trecut, în dosarul cocaina. A susținut că nu poate fi judecat la Timișoara pentru că s-a scris pe PRESSALERT.ro despre faptele sale și în alte publicații, de parcă nu s-ar fi scris în toată presa centrală și locală din România despre acest dosar. Mă mir că nu a cerut să fie judecat pe lună după logica asta. În disperare de cauză a invocat și o declarație din 2020 a primarului Dominic Fritz despre apărarea jurnaliștilor. În ultimul cuvânt, Boncu a cerut să-i fie strămutat dosarul pe motiv că nu-i sunt aprobate probele în apărare. O altă minciună sfruntată”, a scris jurnalistul Dragoș Boța pe pagina sa de Facebook.

Înalta Curte de Casație și Justiție stabilit” respinge, ca nefondată, cererea formulată de petentul Boncu Lucian Adrian privind strămutarea judecării cauzei ce formează obiectul dosarului nr. 2394/30/2021, aflat pe rolul Cur?ii de Apel Timişoara – Secţia penală. Obligă petentul la plata sumei de 200 lei, cu titlu de cheltuieli judiciare către stat. Onorariul parţial cuvenit apărătorului desemnat din oficiu, în cuantum de 100 lei, rămâne în sarcina statului”. În aceste condiții, primul termen la Curtea de Apel Timișoara o să fie în 26 ianuarie.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.