Mai multe mașini distruse de flăcări într-o parcare din Timiș. Cum a...

Mai multe mașini distruse de flăcări într-o parcare din Timiș. Cum a pornit focul

1
DISTRIBUIȚI
Sursa foto: lugojinfo.ro

Pompierii militari au fost solicitați să intervină în această dimineață, în jurul orei 5:50, pentru stingerea unui incendiu de autoturisme, într-o parcare, pe Strada Timișorii din Lugoj.

„La fața locului s-au deplasat de urgență 12 pompieri cu două autospeciale de stingere și un echipaj SMURD.


În urma incendiului, au fost afectate patru autoturisme și o autoutilitară. Din fericire, nicio persoană nu a fost rănită. În acest moment, incendiul este lichidat, pompierii reușind să limiteze extinderea acestuia și la celelalte autoturisme. În continuare, o echipă formată din pompieri și polițiști, fac cercetări la fața locului pentru a stabili cauza probabilă care a dus la producerea incendiului”, a transmis ISU Timiș.

Din primele informații, focul ar fi pornit de la un scurtcircuit produs la un BMW care fusese în service.

UPDATE „Din primele verificări s-a stabilit că incendiul ar fi izbucnit la unul dintre autoturisme, din cauza unor defecțiuni tehnice, ulterior incendiul propagându-se și la alte 4 autoturisme din parcare. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de distrugere din culpă, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii împrejurărilor producerii incendiului”, a transmis IPJ Timiș.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.