Mașină a Poliției Locale Timișoara, implicată într-un accident de circulație. Două femei...

Mașină a Poliției Locale Timișoara, implicată într-un accident de circulație. Două femei au fost rănite

0
DISTRIBUIȚI

Polițiștii Biroului Rutier Timişoara au fost solicitați să intervină, sâmbătă seara, în jurul orei 23:05, la un accident rutier petrecut la intersecția bulevardului I.


C. Brătianu cu strada Michelangelo din Timișoara, incident soldat cu rănirea a două persoane. Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat că în evenimentul rutier au fost implicate o autospecială a Direcției Poliției Locale Timișoara și un autoturism de taxi.

„În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că, un bărbat, în vârstă de 45 de ani, a condus o autospecială a Direcției Poliției Locale Timișoara pe bulevardul I.C Bratianu, iar la intersecția cu strada Michelangelo a pătruns în intersecție pe culoarea roșie a semaforului electric, având în funcțiune semnalele luminoase, și a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de o femeie, în vârstă de 45 de ani, care se deplasa pe strada Michelangelo, dinspre bulevardul Revoluției, aceasta intrând în intersecție pe culoare verde a semaforului electric. În urma impactului a rezultat rănirea conducătoarei auto și a unei femei, în vârstă de 55 de ani, pasageră în autospeciala Direcției Poliției Locale Timișoara”, a transmis IPJ Timiș.

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ.

A fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii cauzelor producerii accidentului rutier.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.