Misiune de salvare pentru aproximativ 200 de oi aflate în pericol de...

Misiune de salvare pentru aproximativ 200 de oi aflate în pericol de moarte după ce Crișul Alb a ieșit din matcă UPDATE Misiune încheiată cu succes

0
DISTRIBUIȚI

Pompierii militari arădeni au intervenit vineri seara pentru salvarea unui număr de aproximativ 200 de oi rămase blocate pe un teren viran din apropierea orașului Sebiș, în urma revărsării râului Crișul Alb.

„Pentru misiune acționează forțe și mijloace din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență «Vasile Goldiș» al județului Arad cu: două autospeciale de primă intervenție și comandă, două bărci, un echipaj SMURD pentru protecția personalului propriu și o autospecială de lucru cu apă și spumă (utilizată în vederea asigurării iluminatului pe timpul intervenției), încadrate cu 10 subofițeri.


Pentru evacuarea oilor este necesară traversarea zonei inundate (aproximativ 300mp având adâncimea apei de aproximativ 1,5 metri). Intervenția este în dinamică”, a transmis ISU Arad.

UPDATE „După mai bine de 10 ore de muncă susținută a pompierilor militari arădeni, intervenția fiind îngreunată de condițiile meteorologice nefavorabile, aceștia au evacuat în siguranță 212 oi. Misiunea s-a încheiat cu succes în acesta dimineață, la ora 05:45”, a transmis ISU Arad sâmbătă dimineața.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.