Music Hub TM se implică în organizarea de evenimente culturale alături de...

Music Hub TM se implică în organizarea de evenimente culturale alături de Fundația Județeană pentru Tineret Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

Studioul de înregistrări și casa de producție Music Hub TM își propune ca și pe viitor să sprijine artiștii și muzicienii aflați la început de drum și în plus să se implice în organizarea unor evenimente culturale, alături de cei de la Fundația Județeană pentru Tineret Timișoara (FITT), la Casa Tineretului.

Studioul timișorean care a colaborat în ultimii doi ani cu o serie de artiști se va muta în incinta Casei Tineretului și intenționează să se implice în organizarea unor evenimente culturale diverse, rămânând însă și-n slujba muzicienilor aflați la început de drum și nu numai.

„Ne mutăm într-un spațiu mai mare și ne dorim ca pe viitor să dezvoltăm multe evenimente culturale care vor include evident și concerte.


Am reușit să creăm o punte între artiștii timișoreni, am lucrat cu mulți și le-am oferit sprijinul nostru. Am realizat peste 45 de melodii și am colaborat cu peste 20 de artiști din toate domeniile, din muzică populară, hip-hop, rock, chiar și teatru și am făcut și câteva NFT-uri. Le-am oferit o mână de ajutor multora și asta vom face și de acum încolo. Ca și schimbare, dacă până acum am mers pe bază de donații, de acum încolo nu va mai fi așa, vom avea tarife. Am trecut la asta pentru că am dobândit experiență și tocmai din această cauză ne implicăm și în organizarea de concerte și alte evenimente culturale. Cei de la FITT s-au implicat deja în organizarea multor evenimente și pe viitor vrem să colaborăm cu ei, pentru a crea un centru cultural care să funcționeze ca un adevărat hub cultural în orașul nostru“, a spus Răzvan Munteanu, coordonatorul Music Hub TM.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.