O mașină a trecut cu spatele prin vitrina unei benzinării FOTO

O mașină a trecut cu spatele prin vitrina unei benzinării FOTO

0
DISTRIBUIȚI

Accident mai puțin obișnuit, în această dimineață, într-o benzinărie aflată pe Calea Zimandului, în Arad. O mașină intrat cu spatele în vitrina unei benzinării.

„Pompierii militari ai Detașamentului Arad au intervenit astăzi, 26 ianuarie 2023, în jurul orei 11:30, cu o autospecială cu modul pentru descarcerare, în vederea asigurării măsurilor specifice de prevenire și stingere a incendiilor, în cazul producerii unui eveniment rutier (autoturism intrat în magazinul unei stații de alimentare cu carburanți), în municipiul Arad, Calea Zimandului. În urma evenimentului rutier nu au rezultat victime”, a transmis ISU Arad.

„În ziua de 26 ianuarie, în jurul orei 11:30, într-o stație PECO de pe raza municipiului, a avut loc un eveniment rutier fără victime.


Din primele cercetări, s-a stabilit că un bărbat de 53 de ani, din județul Vâlcea, în timp ce efectua o manevră de mers înapoi, a intrat în coliziune cu geamul magazinului stației PECO. Testarea cu aparatul alcooltest a indicat că bărbatul nu era sub influența alcoolului. Acesta a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 725 de lei și 3 puncte penalizare, conform articolului 54 alin. 1 din O.U.G 195/2002”, a comunicat IPJ Arad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.