Percheziții la bărbați bănuiți că au introdus ilegal în țară arme de...

Percheziții la bărbați bănuiți că au introdus ilegal în țară arme de foc

0
DISTRIBUIȚI

Polițiști de la Serviciul Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Caraș-Severin, sub coordonarea procurorului de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Caransebeș, au pus în executare ieri două mandate de percheziție domiciliară la adresele a două bărbați din Caransebeș, bănuiți de infracțiuni la regimul armelor și al munițiilor.

„În urma activităților au fost ridicate o armă neletală de autoapărare, supusă autorizării, deținută fără drept, calibrul 8 mm, care ar fi fost achiziționată din străinătate și introdusă ilegal în țară în cursul anului trecut, precum și patru cartușe calibrul 8 mm. Polițiștii continuă cercetările în acest caz sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și al munițiilor și contrabandă calificată.


La efectuarea perchezițiilor au participat polițiști de la Poliția Municipiului Caransebeș și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale”, a transmis IPJ Caraș-Severin.

De asemenea, la finalul anului trecut, polițiști de la Serviciul Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase din cadrul IPJ Caraș-Severin au depistat un bărbat bănuit că în cursul lunii decembrie ar fi achiziționat din străinătate și introdus ilegal în țară o armă neletală scurtă, supusă autorizării și 50 de cartușe cu gaz, calibrul 8 mm.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și al munițiilor și contrabandă calificată, iar arma și cantitatea de muniție au fost ridicate de polițiști în vederea continuării cercetărilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.