Percheziții la o primărie și două firme din vestul țării. Prejudiciul e...

Percheziții la o primărie și două firme din vestul țării. Prejudiciul e de peste șase milioane de euro

0
DISTRIBUIȚI
<


p>

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din Arad, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad, efectuează joi dimineață zece percheziții, anunță IGPR.

Vizată e Tredeco Holding, din Ineu, în legătură cu un contract de deszăpezire. Percheziții au loc și la Primăria Ineu. Firma Tredeco Holding este administrată de Marius Cozma, cel care este denunțătorul în dosarul în care Florea Dascălu, șeful suspendat al Direcției Întreținere Autostrăzi și Drumuri Naționale din CNAIR, este acuzat de luare de mită.

„Activitățile se desfășoară la sediile și punctele de lucru a două societăți comerciale, precum și la sediul unei instituții locale, în vederea ridicării de probe, pentru documentarea și probarea infracțiunilor de înșelăciune cu consecințe deosebit de grave, tentativă la săvârșirea infracțiunii de înșelăciune cu consecințe deosebit de grave, fals intelectual, fals în înscrisuri sub semnătură privată și uz de fals”, se arată în comunicatul IPJ Arad.

Din cercetări, a reieșit că o societate comercială ar fi participat la o licitație organizată de o instituție, unde ar fi depus mai multe înscrisuri false, în vederea câștigării unui contract de deszăpezire pentru mai multe loturi de drumuri naționale și autostrăzi, cauzând un prejudiciu de 30.247.825 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.