Peste 20 de permise de conducere și certificate de înmatriculare, reținute de...

Peste 20 de permise de conducere și certificate de înmatriculare, reținute de polițiștii cărășeni în weekend

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-804751220">

La finalul săptămânii trecute, polițiștii rutieri și cei de la structurile de ordine publică cu atribuții pe linie de poliție rutieră au fost prezenți în trafic și au continuat acțiunile reactiv-preventive pentru siguranța traficului rutier.

Pentru abaterile constatate, au aplicat 303 sancțiuni contravenționale, dintre care 120 pentru nerespectarea limitelor legale de viteză impuse pe anumite tronsoane de drum.

33 de conducători auto și pasageri au fost sancționați pentru că au condus autovehicule fără a purta centura de siguranță pe timpul deplasării.

Patru conducători auto care au depășit cu peste 50 km/h limitele legale de viteză și alți patru conducători auto care nu au respectat regulile privind depășirea, au fost sancționați contravențional, concomitent cu suspendarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

Pentru abaterile constatate au fost reținute în vederea suspendării 11 permise de conducere și au fost retrase 11 certificate de înmatriculare.

De asemenea, au fost constatate trei infracțiuni la regimul rutier, una privind conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.