Peste 500.000 de lei, furați din apartamentul unei bătrâne. Unul dintre suspecți,...

Peste 500.000 de lei, furați din apartamentul unei bătrâne. Unul dintre suspecți, prins în Timiș

1
DISTRIBUIȚI

Polițiștii de la Poliția Municipiului Reșița au fost sesizați de către o femeie din Reșița, miercuri, la ora 11:37, despre faptul că apartamentul mătușii sale a fost spart și este posibil să îi fie sustrase bunuri din interior. Oamenii legii au descoperit că femeia a rămas fără o sumă imensă, peste jumătate de milion de lei.

„Echipa operativă din cadrul Poliției Municipiului Reșița s-a deplasat la fața locului, stabilind că ieri, între orele 08:00 – 11:30, persoane necunoscute au forțat ușa de acces în locuința unei persoane în vârstă de 66 de ani, iar dintr-o cameră a imobilului ar fi sustras peste 500.000 de lei.


În urma investigațiilor efectuate de către polițiști de la Serviciul de Investigații Criminale și Poliția Municipiului Reșița, în cursul zilei de ieri, au fost identificați doi bărbați de 24 și 26 de ani, din Reșița, bănuiți de comiterea faptei, unul dintre aceștia fiind depistat în trafic în județul Timiș, cu sprijinul colegilor de la Poliția Orașului Gătaia”, a transmis IPJ Caraș-Severin.

Față de cei doi a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, aceștia fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin.

„De asemenea, în continuarea cercetărilor, în cursul zilei de astăzi au fost puse în executare patru mandate de percheziție domiciliară emise de Judecătoria Reșița, iar în cauză sunt continuate cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Reșița, în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, recuperării prejudiciului și tragerii la răspundere penală a celor vinovați”, au mai transmis polițiștii.

Foto: Arhivă

1 COMENTARIU

  1. in situatii de genu asta isi pune politia si intrebarea de bun simt de unde putea avea baba atatia bani? De unde puteau proveni atatia bani cash intr-un apartament al unei batrane din resita. serios acuma. daca avea 5 kg de cocaina la fel nu se intreba nimeni care e treaba cu ea, ci erau doar preocupati sa ii gaseasca pe hoti?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.